Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyűlölök itt lenni

Gyűlölök itt lenni

Gyűlölök itt lenni

2020. július 09. - Katatón Dzsentri

spidervomit.JPGEgyszerűen a fejem fogom és csak nézek ki belőle. Amit látok, amit évek, évtizedek óta látok, az elképesztő, hihetetlen és döbbenetes.
Hol tartunk, mit csinálsz, te idióta magyar, felfogod-e, hogy amit teszel, ami felett szemet hunysz, milyen következményekkel jár, milyen világot teremt saját magadnak? Vagy ott tartunk-e, hogy a gyűlölet, a mesterségesen szított gyűlölet - amiben oly szívesen fetrengsz naphosszat, miközben a félig álló farkadat markolászva kéjesen küldesz el minden a véleményeddel nem egyező mondatot kimondani, vagy leírni merő embert a jó édes anyjába - annyira elvakított már, hogy teljesen és tökéletesen képtelen lettél túllátni a vörös ködön, amit a fejedben teremt?

Ott tartunk, hogy félmondatok, félig sem elolvasott cikkek - a teljesen névtelen, ellenőrizhetetlen portálokon, vagy a kormány gondolkodás nélkül működő szócsövein, mit szócsövein, hazugsággyárain és karaktergyilkosságokban utazó virtuális bérgyilkosain - irányítják a gondolkodásod, véleményed, működésed akkor is, ha tegnap még ugyanezen "hírforrásokból" tájékozódva a szöges ellentétét állítottad a mainak?

Elcsépelt, de klasszikus, "mindig is eurázsiával álltunk hadban" - persze ezt nem érted, mert soha nem olvastad el a művet, vagy nézted meg a filmet, hisz bár baszás van benne, de arra még igazán felizgulni sem lehet, meg milyenmár az egész.

Ott tartunk, hogy 10 (TÍZ!!!) év kormánytöbbség után képes Magyarország Nagybetűs Kormánya kiadni egy olyan nyilatkozatot, hogy a saját akoljuk barma, Kaleta azért kapott felháborítóan, lincshangulatot keltően kevés büntetést, mert a baloldal nem támogatott egy törvénytervezetet. Miközben azon törvénytervezetek, amiket át akarnak tolni seperc alatt törvények lesznek az ellenzék bárminemű tiltakozása, a nép bárminemű tüntetése ellenére, legyen az a transzneműség háttérbe szorítása egy járványügyi helyzetben salátatörvénybe rejtve, vagy legyen az a túlóratörvény csakis a munkáltatók javára történő módosítása.

Ott tartunk, hogy csendben asszisztál ehhez X millió magyar (x > 6), mert ne tévesszen meg az esetleges ellenzéki véleménybuborékod, igazából tenni vajmi kevesen tesznek bármit is. Hányan voltunk ott a legutóbbi tüntetéseken? Hányan ülnek le elmagyarázni próbálva bármit is a másik embernek és ezzel szemben hányan "nemfoglalkoznak a politikával", illetve hányan hunyják szemüket a keresztény kormány tettei felett?

Keresztény kormány. A kormány, aki elintézte, hogy bár korábban a keresztény szó csak vállvonást váltott ki belőlem, mostanra eljutottam odáig, hogy a kereszténység hallatán messze nem egyedül csak ordítva okádni tudnék hosszú percekig, vagy akár órákig, mert a köpés már nem tudja kifejezni a megvetést és az undort, amit kivált belőlem. Mert jó keresztény, aki annyira gyűjti a mindennapi betevő faszveréshez szükséges gyermekpornó képeket, hogy 19.000-et találtak a laptopján, csak megkísértette a sötét oldal, jó keresztény a polgármester, aki közpénzen kúrja halomra a buta húszéves libákat kokainmámorban Fekete Pákót hallgatva, keresztény az a mindenható szociopata egomán vadbarom is, aki még egy rohadt kovászos uborkát sem tudott tisztességesen elrakni (egyébként a kurva anyád).

És mindezt ti, drágáim, ti teszitek lehetővé, mert csendben, vagy aktívan, de támogatjátok a rendszert, érdekből, vagy hitből, vagy teljes és tökéletes elmebajból, ezt már döntsétek el ti. De menjetek, igyátok a panyolai pálinkát és zabáljátok a nyúljás pacalt, nézzétek a barátok köztöt és rohadjatok meg, egytől egyig.

Gyűlölök itt lenni. De itt ragadtam még.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulolokittlenni.blog.hu/api/trackback/id/tr8615991836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása