Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyűlölök itt lenni

Gyűlölök itt lenni

Az index margójára

2020. július 09. - Katatón Dzsentri

Megérdemled, egérdemlitek, hogy "Így Az index hazudik. Az index nem tud helyesen írni. Az index a liberálisbaloldaléssoros faszát szopkodja. Válassz. Lehet örülni. Az index függetlensége veszélyben, nemsokára eltűnik ez a gyűlölt média a Népszabadság mellett a nihil bugyraiban. És ez a jobbik változat. A rosszabbik változat, hogy szépen, lassan, jobbára észrevétlenül hangnemet vált és beáll a pestisracok, origo, stb szennylapok szédítő mélységei mellé a seggnyalásban, nettó hazugságterjesztésben, a félelem és gyűlölet zsigeri, vagy zsigeribbnél mélyebb tudattalan gyökereinek atomvillanásszerű ingerekkel való bombázásában. Hogy meglegyen számodra a betevő felsőbbrendűségtudattal kombinált félelem-gyűlölet koktélod, ami hajt tovább, megerősít a szánalmas világnézetedben, ami teljesen és tökéletesen ellőz mindent, ami a másikról szól, vagy netán a puszta realitásokról.

"Így fogsz végezni velük, egyesével" - mondta Butch a Ponyvaregényben (vagy valami hasonlót), miután szarrá lőtte a saját gépfegyverével a ráküldött bérgyilkost.

Ezt mondogatja most is a választott (sic!) hatalom, miután egy újabb trófeát készül feltűzni a dárdájára, amin már megszáradt a Népszabadság és a helyi portálok vére és aminek fényképét bőszen lebegteti Báyer a kormány által pénzelt média összes jeles képviselőjével együtt.

És te ezt nézed, rezzenéstelen arccal, jobb esetben enyhén sajnálkozva, rosszabb esetben pedig egyenesen örömmel eltelve.

És nem fogod fel, hogy mit jelent a szólásszabadság, mert az számodra csakis és kizárólag azt jelenti, hogy szabadon okádhatod  a szánalmas véleményedet facebookon kamuprofilok mögül böfögve, vagy éppen kifejtheted, hogy majd küldesz Feltétel Nélküli Szeretetet és minden fasza lesz. Nem lesz. Ez a nyomorult ország, ha valamivel igazán hadilábon áll az a realitás. A realitás, ami nem érdekel mindket, a realitás, ami ijesztő, mert az univerzum kibaszott végtelen és nem áll meg a kis házad mögötti 80 éves mésszel talán az elmúlt évszázadban egyszer leöntött bűzölgő budija sarkában.

Mert az a félelmetes igazság, hogy rajtad és a kis köreiden kívül van még néhány millió ember az országban és néhány milliárd ember azon kívül, akinek egy ideális esetben ugyannyi joga van, mint neked. De ez félelmetes. Hogy annak a kis buzinak/cigánynak/muszlimnak/feketének ugyanannyi joga van mint nekem? Az nem lehet.

Rossz hírem van, kis szerencsétlen poshasztott agyú választópolgárom. Ugyanolyan joga van élni, zabálni, vedelni, baszni, mint neked. Nem vagy te senki fölött álló, nem vagy te senki és semmi. És nyugodj meg, a mindenható szociopata miniszterelnököd szemében sem, csak egy kis szánalmas csicskának lát, aki vagy, aki semmi másra nem jó, mint hogy berakja az ikszet a megfelelő rubrikába, megcsinálja a négy kibaszott gyerekét, akik majd újabb ikszeket raknak be a megfelelő rubrikába, aztán légy szíves mihamarabb túrd magad a föld alá, mert egészségügyünk az nincsen, hogy kigyógyítson, ha bajod van.

Jó reggelt - mondanám, de biztos vagyok, hogy az agyamból kifosott szavak nem érnek le a szellemi mélység azon szintjére, ahol állsz. Ezért tud az index is kiiíródni a médiatörténelemből, mert fogalmad sincs, mit jelent, mit jelent NEKED, kedves fideszcsicska faszkalapkám, aki még véletlenül sem merne (pedig még tehetné) kipillantani a kormányzó párt méretes valagának pereme mögül.

Megérdemled, megérdemlitek, hogy ne lássatok, kapjatok mást, mint a szagos-világosbarna folyamatos médiamannát a pestisracoktól, fulladjatok bele a szellemi posványba, termeljétek a következő generáció söpredékét.

Csak minket hagynátok békén. De nem hagytok.

Mondtam már, hogy gyűlölök itt lenni?

A bejegyzés trackback címe:

https://gyulolokittlenni.blog.hu/api/trackback/id/tr1715991890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása